Stapelledikant kinderdagverblijf

Goede stapelledikanten voor de kinderopvang is het startpunt voor het veilig en zorgeloos laten slapen van de kinderen. Tevens moet het voor de werknemers makkelijk zijn om de kinderen in het ledikant te leggen. Wil je stapelledikanten voor het kinderdagverblijf die veilig en tegelijkertijd comfortabel zijn? In ons aanbod aan ledikanten voor het kinderdagverblijf vind je onder andere de stapelledikanten met kanteldeuren of met draaideuren. Al onze ledikanten zijn geschikt voor de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

Houten stapelledikant kinderdagverblijf​

Onze stapelledikanten voor het kinderdagverblijf zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort voorop. 

Het stapelledikanten is speciaal ontworpen voor de kinderdagverblijven met beperkte ruimte. Dankzij dit houten stapelledikant benut je optimaal iedere beschikbare ruimte in de slaapzaal.

Stapelledikant kinderdagverblijf draaideur

De stapelledikanten voor het kinderdagverblijf zijn geschikt voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar en uit te breiden met een trap aan het ledikant. De trap zorgt er voor dat kinderen zelfstandig op het bovenste ledikant kunnen komen.

Om de veiligheid en toegankelijkheid van onze stapelledikanten te vergroten zijn dankzij het gebruik speciale scharnieren allebei de deuren 180° draaibaar. Dankzij deze draaideuren op de stapelledikanten heeft de medewerker voldoende ruimte om het kindje veilig en ergonomisch in het ledikant te leggen.

Stapelledikant kinderdagverblijf kanteldeur

Onze complete ledikanten-lijn is ontworpen volgens de nieuwste eisen die vanaf 1 januari 2016 ingaan, tevens is gekeken naar de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Wij hebben gekozen voor duurzame materialen zodat je niet alleen morgen, maar voor jaren een stapelledikanten voor het kinderdagverblijf koopt waarmee je elke dag met plezier aan de slag gaat.

Alle ledikanten voor de kinderopvang worden gemaakt van 15 mm berken multiplex met standaard een witte HPL toplaag. De stapelledikanten met kanteldeur zijn ideaal voor kinderdagverblijven met beperkte ruimte in de slaapzaal. Daarnaast kan de medewerker op ooghoogte werken met het kindje in het stapelledikant.

Veiligheid van de stapelledikanten

De houten stapelledikanten voor het kinderdagverblijf zijn ontworpen volgens de nieuwste eisen. Elk ledikant is bijvoorbeeld uitgerust met een tweepuntssluiting die met één ergonomische handeling te bedienen is. Tevens is de bedbodem standaard uitgevoerd met ventilatiegaten.

Alle Castilo stapelledikanten voor de kinderopvang zijn voorzien van een hygiënisch dicht dak. De ledikanten zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: met draaideur of met kanteldeur. De keuze is volledig afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Accessoires voor de stapelledikanten

Voor de stapelledikanten voor het kinderdagverblijf zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Castilo heeft diverse matrassen voor de verschillende ledikanten. In de matrassen wordt Comtex HR-koudschuim gebruikt in plaats van normaal schuim. Het geeft meer comfort en is brandvertragender dan normaal schuim.

Daarnaast biedt de trap extra mogelijkheden voor het zelfstandig instappen door de kinderen. Alle accessoires, voor zowel de kinderen als medewerkers, zijn ontwikkeld om het slapen veilig en comfortabel te maken.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de ledikanten voor de kinderopvang biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van jouw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van jouw wensen. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van de kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de stapelledikanten voor het kinderdagverblijf te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor je kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al diverse mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van stapelledikanten. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vind je onder andere bedden, commodes, kasten, tafels, stoelen & banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over ledikanten voor het kinderdagverblijf?

Wil je stapelledikanten voor het kinderdagverblijf of heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij je onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen