Kinderdagverblijf

Uniek vormgegeven meubilair voor uw kinderdagverblijf.

Houten speelobjecten en meubels voor uw kinderdagverblijf

In ons aanbod vindt u uniek vormgegeven meubilair voor uw kinderdagverblijf. Als uitgangspunt voor de ontwerpen worden veiligheid, comfort, onderlinge verbondenheid en een lange levensduur gebruikt. Dit zorgt er voor dat alle houten speelobjecten en meubels speels, exclusief en kleurrijk zijn.

Bekijk hieronder alle speelobjecten en meubels voor uw kinderdagverblijf. Daarnaast verzorgt Castilo ook totaalinrichtingen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via info@castilo.nl of 0226-353001.

Persoonlijk advies

Wilt u liever persoonlijk advies over meubels voor uw kinderdagverblijf? Wij stemmen graag met u de wensen voor het kinderdagverblijf af. Neem contact op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Bekijk alle speelwerk-verdiepingen en combitoestellen voor alle leeftijden tot en met 6 jaar.

Meubels voor uw kinderdagverblijf, zoals verhoogde boxen, bedden, commodes, grondboxen en stoelen en banken.

Bekijk al onze rijdende producten voor uw kinderdagverblijf met onder andere onze bolderwagens.

Bekijk alle knusse of thema hoekjes, poppenkasten, poppenhuizen of speelkeukens voor uw kinderdagverblijf.

Diverse matten en poefjes. Deze zijn zeer geschikt voor kinderen om op te spelen of om op te zitten.

Castilo beschikt ook over een selectie zachte producten, zoals kruiphellingen en speelmatten voor uw kinderdagverblijf

Veiligheid en duurzaamheid

Alle speelobjecten en meubels voor uw kinderdagverblijf worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de speelobjecten en meubels voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijgt u op de meubels van uw kinderdagverblijf vijf jaar garantie en levenslange service wanneer u klant bent bij ons.

Maatwerk mogelijkheden

Naast onze huidige producten, zoals commodes, grondboxen, bedden, bolderkarren en speeltoestellen biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Wilt u een nieuwe meubels voor uw kinderdagverblijf? Bekijk alle informatie over de inrichting van uw kinderdagverblijf. U heeft de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderdagverblijf.