Peuterspeelzaal

Uniek vormgegeven meubilair voor uw peuterspeelzaal.

Houten speelobjecten en meubels voor uw peuterspeelzaal

In ons aanbod vindt u uniek vormgegeven meubilair voor uw peuterspeelzaal. Als uitgangspunt voor de ontwerpen worden veiligheid, comfort, onderlinge verbondenheid en een lange levensduur gebruikt. Dit zorgt er voor dat alle houten speelobjecten en meubels speels, exclusief en kleurrijk zijn.

Bekijk hieronder alle speelobjecten en meubels voor uw peuterspeelzaal. Daarnaast verzorgt Castilo ook totaalinrichtingen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via info@castilo.nl of 0226-353001.

Persoonlijk advies

Wilt u liever persoonlijk advies over meubels voor uw peuterspeelzaal? Wij stemmen graag met u de wensen voor het peuterspeelzaal af. Neem contact op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Bekijk alle speelwerk-verdiepingen en combitoestellen voor alle leeftijden tot en met 6 jaar.

Meubels voor uw peuterspeelzaal, zoals verhoogde boxen, bedden, commodes, grondboxen, stoelen en banken.

Bekijk al onze rijdende producten voor uw peuterspeelzaal met onder andere onze bolderwagens.

Bekijk alle knusse of thema hoekjes, poppenkasten, poppenhuizen of speelkeukens voor uw peuterspeelzaal.

Diverse matten en poefjes. Deze zijn zeer geschikt voor kinderen om op te spelen of om op te zitten.

Castilo beschikt ook over een selectie zachte producten, zoals kruiphellingen en speelmatten voor uw peuterspeelzaal

Veiligheid en duurzaamheid

Bij Castilo staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. Stagiaires, mensen met een leerachterstand of een vluchtelingenstatus krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie met als belangrijkste uitgangspunt de sociale vaardigheden en loopbaanontwikkeling.

Maatwerk mogelijkheden

Naast onze huidige producten, zoals commodes, grondboxen, bedden, bolderkarren en speeltoestellen biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Wilt u een nieuwe meubels voor uw peuterspeelzaal? Bekijk alle informatie over de inrichting van uw peuterspeelzaal. U heeft de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw peuterspeelzaal.