Speelwerkvloer

Een speelwerkvloer is veel gehoorde wens vanuit het basisonderwijs en de kinderopvang. Speciaal hiervoor heeft Castilo voor de klaslokalen en groepsruimtes een modulair systeem ontwikkeld voor een tussenverdieping. Hiermee kan het oppervlak van het lokaal/ruimte aanzienlijk vergroot worden. Dit biedt bij uitstek de mogelijkheid om het lokaal in meerdere leer- en/of speelgebieden op te delen.

Castilo speelwerkvloeren

De Castilo speelwerkvloer kan op veel manieren worden samengesteld. Zo kunt u kiezen uit twee vloerhoogtes (140cm en 160cm), zijn de breedte en diepte vrij invulbaar en kunt u zelf de plaats van de trap aangeven.

Meestal bepaald het gebruik van de ruimte de plaats van de trap. De trap kan links(achter), rechts(achter) of in het midden van de speelwerkvloer staan. 

De ruimtes tussen de palen op de begane grond kunnen volledig naar eigen wens worden ingevuld, denk aan een luifeltje, raampjes of een (deur)opening.

Oldschool speelwerkvloer

In vergelijking met de Castilo speelwerkvloeren zijn de Oldschool speelwerkvloeren relatief eenvoudig uitgerust. Het verschil is echter dat de Oldschool speelwerkvloeren in drie hoogtes verkrijgbaar is (140, 150 of 160cm).

Ook de Oldschool speeletga’s zijn volledig naar eigen keuze in te richten. De balustrade op de verdieping zijn 100cm hoog en kunnen worden uitgevoerd met spijlen, in vrolijke kleuren of in een blanke kleur.

Of combineer de spijlen met panelen voorzien van plexiglas (ook beschikbaar in diverse kleuren)

Veiligheid speelwerkvloer

De speelwerkvloeren van Castilo Meubelmakers worden gemaakt conform regelgeving, warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen.

Al onze speelwerk verdiepingen zijn gecertificeerd door het Keurmerkinstituut en worden uitsluitend door ons eigen personeel op locatie gemonteerd. Na levering en montage ontvangt u daarom een logboek met certificaat.

Speelwerkvloer samenstellen​

Alle speelwerkvloeren worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. 

Speelwerkvloeren kunnen op veel manieren worden samengesteld. De afgebeelde modellen kunnen zoals getoond besteld worden of kunnen dienen ter inspiratie, misschien zijn de kleuren niet gewenst of is het net even te breed, dan kan dat voor u aangepast worden.

Voor een offerte kunt u een model uitkiezen welke het dichtste bij uw wensen komt en de gewenste veranderingen kenbaar maken bij het opmerkingsveld of ons direct telefonisch benaderen.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van een lokaal of ruimte wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie van de mogelijkheden voor uw kinderopvang en welke producten, waaronder de commodes, Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn binnen uw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de speelwerkvloeren te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van diverse commodes. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over commodes voor uw kinderopvang?

Wilt u commodes kopen voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Neem contact op

Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen