Speeltoestellen kinderopvang

Speeltoestellen zijn onmisbaar in elke kinderopvang. Kindvriendelijke en veilige speeltoestellen zorgen voor een uitdagende en actieve opvanglocatie voor de kinderen. Daarnaast dragen speeltoestellen bij aan de ontdekkingslust van kinderen en kunnen op de kinderopvang hun energie kwijt. Bent u op zoek naar veilige en uitdagende speeltoestellen voor de kinderdagopvang? Wij hebben diverse houten speeltoestellen in ons assortiment. Al onze speeltoestellen zijn geschikt voor onder andere de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

Castilo Speeltoestellen

Onze speeltoestellen voor de kinderopvang zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voorop. Onze speeltoestellen worden standaard gemaakt van duurzaam multiplex en afgewerkt met een slijtvaste lak.

Speelobjecten zijn belangrijk en stimuleren de kinderen om spelenderwijs te leren. Door samen met leeftijdsgenootjes te spelen en te ontdekken ontwikkelen de kinderen zichzelf.  

Ergonomie van de speeltoestellen

Om de veiligheid en gezondheid van alle kinderen te waarborgen zijn alle speeltoestellen voor de kinderopvang gemaakt van duurzaam Berkenmultiplex. De speeltoestellen worden daarnaast geschilderd en afgelakt met lakken en verven op waterbasis.

Door het gebruik van berken multiplex in combinatie met de toplaag van HPL, zijn de speeltoestellen kras- en slijtvast. En beschikken hierdoor over een langere levensduur.

Accessoires en speelobjecten

De speeltoestellen voor de kinderopvang zijn uit te breiden met diverse accessoires. Zo zijn de speelhuisjes uit te breiden met krukjes en bankjes of kunt u de Pikler uitbreiden met een glijbaan en/of trap

Daarnaast heeft Castilo ook diverse speelobjecten om de speelmogelijkheden uit te breiden. Dankzij de speelobjecten leren de kinderen nog beter samen spelen en daagt het de kinderen uit om voldoende te bewegen.

Spelen op de speeltoestellen

Wanneer de kinderen spelen op de speeltoestellen werken ze optimaal aan zowel hun motorische als fysieke eigenschappen. Dankzij de juiste speeltoestellen in uw kinderopvang stimuleert u kinderen om samen veilig en onbezorgd te spelen.

Kinderen houden er tenslotte van om te klimmen, te ontdekken om vervolgens naar beneden te glijden of te klauteren. De speeltoestellen voor uw kinderopvang zorgen er dan ook voor dat kinderen tijdens het spelen steeds weer nieuwe dingen leren en blijven ontwikkelen. 

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van de kinderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie welke speeltoestellen geschikt kunnen zijn voor uw kinderopvang en welke producten, waaronder de speelobjecten, Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn binnen uw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de speeltoestellen voor uw kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van diverse speeltoestellen. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, stoelen, bedden en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over speeltoestellen voor uw kinderopvang?

Wilt u speeltoestellen kopen voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen