Speelkeuken van hout

Een kindvriendelijke en veilige houten speelkeuken is het startpunt om veilig en gezamenlijk restaurantje te spelen. Laat de kinderen samen spelen om een diner te bereiden of laat ze oriënteren met een rollenspel. Wij bieden houten speelkeukens aan in diverse afmetingen en uitvoeringen. Al onze speelkeukens zijn geschikt voor onder andere de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

Houten speelkeukens

Onze houten speelkeukens zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid, en veiligheid voorop. De keukens zijn standaard uitgevoerd met een 15 mm berken multiplex met een toplaag van wit HPL

Door het gebruik van berken multiplex in combinatie met de toplaag van HPL, is de speelkeuken kras- en slijtvast. Hierdoor heeft de speelkeuken hout een langere levensduur.

Eenvoudige houten speelkeuken

Met zijn minimalistisch design is de speelkeuken van hout ideaal om kinderen te drijven tot het gebruiken van hun fantasie om zo voor de hele groep een 5 sterren diner te bereiden. Hierdoor leren ze samen te werken en te spelen.

Het werkblad van speelkeuken is voorzien van graveringen om aan te duiden waar gekookt en afgewassen kan worden. De eenvoudige keukentjes zijn los te gebruiken in een speelwerkvloer of toepasbaar in onze knussehoekjes .

Speelkeuken hout deluxe​

De speelkeuken hout deluxe bied genoeg ruimte om meerdere kinderen tegelijkertijd er mee te laten spelen. De speelkeuken bestaat uit een fornuis, een gootsteen met daaronder een legplank voor keukengerei, een “wasmachine”en een “oven” dit is natuurlijk aan de kinderen zelf om te bepalen wat hiermee gebeuren gaat.

Tevens kunnen wij de keukens deluxe voorzien van wielen, zodat u de speelkeuken hout makkelijk kunt verplaatsen in uw lokaal of binnen uw organisatie. Dit maakt hem dan ook zeer geschikt voor de kinderopvang, peuteropvang en op basisscholen.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van de kinderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie van de mogelijkheden voor uw kinderopvang en welke producten, waaronder de speelkeuken hout, Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn binnen uw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de speelkeukens voor uw kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van diverse houten speelkeukens. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over speelkeukens voor uw kinderopvang?

Wilt u speelkeukens kopen voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen