Over Castilo

Castilo ontwikkelt houten speelobjecten en houten meubilair voor de kinderopvang. Uitgangspunten van onze ontwerpen zijn veiligheid, comfort, onderlinge verbondenheid en een lange levensduur. Daarnaast kenmerkt Castilo zich door aantrekkelijke vormgeving die kinderen uitnodigt, uitdaagt en stimuleert. Castilo meubilair voor de kinderopvang is ergonomisch vormgegeven.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen

Ons aanbod

Uniek vormgegeven meubilair voor in de kinderopvang.

In ons aanbod aan houten meubilair voor de kinderopvang vindt u o.a. commodes, kasten, leeskasten, tafels, stoelen en banken. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een speelhuis op maat.

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Stage lopen bij Castilo

Vakbekwaam leren en ontwikkelen.

Zoek jij een stage plek in de houtverwerkende industrie? en wil jij in een bruisend, jong team meelopen? Dan ben je bij Castilo aan het juiste adres!

Wij bieden stageplaatsen voor de volgende afdelingen:

* Studio Castilo: Vormgeving & Visualisatie

* Werkplaats: Allround machinale houtbewerking

Meer informatie over stage lopen bij Castilo? neem dan contact met ons op.

Tel: 0226 – 35 30 01

Mail: info@castilo.nl