Over Castilo

Castilo ontwikkelt houten speelobjecten en houten meubilair voor de kinderopvang. Uitgangspunten van onze ontwerpen zijn veiligheid, comfort, onderlinge verbondenheid en een lange levensduur. Daarnaast kenmerkt Castilo zich door aantrekkelijke vormgeving die kinderen uitnodigt, uitdaagt en stimuleert. Castilo meubilair voor de kinderopvang is ergonomisch vormgegeven.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jouw pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen

Ons aanbod

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen vindt u onder andere commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speeltoestellen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een speelhuis op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken is een eigen visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leidend zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Veiligheid en duurzaamheid

Alle producten worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijgt u op de inrichting van uw kinderdagverblijf vijf jaar garantie en levenslange service wanneer u klant bent bij ons.

Onze medewerkers

Bij Castilo staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. Stagiaires, mensen met een leerachterstand of een vluchtelingenstatus krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie met als belangrijkste uitgangspunt de sociale vaardigheden en loopbaanontwikkeling.

Stage lopen bij Castilo

Vakbekwaam leren en ontwikkelen.

Zoek jij een stageplek in de houtverwerkende industrie? Wil jij in een bruisend en jong team meelopen en de kans krijgen jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij Castilo aan het juiste adres!

Wij bieden meerdere stageplaatsen:

  • Studio Castilo: Vormgeving & Visualisatie
  • Werkplaats: Allround machinale houtbewerking
  • Stoffeerderij: Aankomend meubelstoffeerder(ster)
  • Meubelspuiterij: Leerling spuiter
  • Mediaredactiemedewerker: Social media en communicatie

Castilo beschikt over een breed scala aan stagemogelijkheden. Mocht je stage er niet tussen staan neem gerust contact op en wij zoeken samen voor jou naar een geschikte stageplek.

Meer informatie over stage lopen bij Castilo? Neem dan contact met ons op via info@castilo.nl of 0226-353001.

Werken bij Castilo

Kom verder in je loopbaan.

Zoek jij een baan in de houtverwerkende industrie? Bij Castilo kom je terecht in een bruisend en jong team waarbij de medewerker centraal staat. Bij Castilo krijg je de mogelijkheid om jezelf te zijn.

Wij bieden meerdere werkplekken:

  • Studio Castilo: Vormgeving & Visualisatie
  • Werkplaats: Allround machinale houtbewerking
  • Stoffeerderij: Meubelstoffeerder(ster)
  • Meubelspuiterij: Spuiten van houten meubels

Staat je ideale baan er niet tussen, maar wil je graag werken in de houtverwerkende industrie? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen naar een oplossing voor jouw ideale baan!

Meer informatie over werken bij Castilo? Neem dan contact met ons op via info@castilo.nl of 0226-353001.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten of profiteren van winacties waarbij u onze producten kunt winnen? Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen