Meubels kinderopvang

Als kinderopvang wilt u natuurlijk dat uw meubels er tip top in orde uitzien. Goede meubels zijn het startpunt voor succes, zowel voor werknemers als voor kinderen en de ouders. In ons aanbod aan meubels voor de kinderopvang vindt u onder andere verhoogde boxen, bedden, ergo meubilair, commodes, kasten, tafels, grondboxen, stoelen en banken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor de meubels voor uw kinderopvang.

Waarom goede en stevige meubels voor uw kinderopvang?

Het doel van uw kinderdopvang is het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving, waarin ouders en kinderen zich prettig voelen.

Hierbij staat het ontwikkelen, bevorderen van zelfredzaamheid en het ontplooien van de persoonlijkheid van het individuele kind centraal. Goede en stevige meubels voor uw kinderopvang helpen deze bovenstaande doelen te behalen.

Te weinig uitdaging en inspiratie voor een kind kan er voor zorgen dat het zich gaat vervelen, terwijl bij teveel prikkels een kind het overzicht verliest. Goede en veilige meubels zorgen voor de meest optimale ontwikkeling van het kind.

De juiste meubels in de kinderopvang

Het vinden van de juiste meubels is niet gemakkelijk. Voor uw kinderopvang wilt u uitdagende meubels, die veilig en comfortabel zijn. Bovendien moeten ze lang mee gaan. Wij helpen u met de juiste uitstraling en keuze voor het meubilair van uw kinderopvang.

Een goede samenwerking tijdens de keuze van de meubels voor uw kinderopvang vinden wij hierbij zeer belangrijk, zodat wij kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Al ons meubilair is geschikt voor de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

In ons aanbod aan meubels voor de kinderopvang, vindt u onder andere verhoogde boxen, bedden, ergo meubilair, commodes, kasten, grondboxen, tafels, stoelen en banken.

Veiligheid van de meubels voor de kinderopvang

Alle meubels worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn, speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijgt u op de meubels vijf jaar garantie en levenslange service wanneer u klant bent bij ons.

Alle meubels, voor zowel de kinderen als medewerkers, zijn ontwikkeld om uw kinderopvang veilig en comfortabel te maken.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard producten voor de kinderopvang biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de meubels van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de meubels van uw kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen.. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al diverse mooie projecten uitgevoerd voor nieuwe meubels in de kinderopvang. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Meer weten over een nieuwe meubels voor uw kinderopvang?

Wilt u nieuw meubilair voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen