Meubelmakerij

In onze meubelmakerij (ook wel de werkplaats genoemd) worden alle speeltoestellen, speelobjecten en natuurlijk meubels uit ons assortiment met de hand gemaakt. Alleen zo kunnen wij je de kwaliteit en veiligheid bieden waar wij voor staan. 

Dankzij dit vakmanschap zorgen wij er voor dat de producten uit het assortiment eruit springen op basis van originaliteit, aantrekkelijkheid en afwerking.

Materiaalgebruik in de meubelmakerij

Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid maken wij uitsluitend gebruik van berkenmultiplex en massief gestoomd beuken, beide natuurlijk met het FSC keurmerk.

Het FSC- systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Ontzettend belangrijk omdat 80 % van alle dieren op de wereld afhankelijk zijn van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

 

Duurzame schroeven en verbindingsmiddelen in de meubelmakerij

Alle schroeven en andere verbindingsmiddelen die we gebruiken zijn uitvoerig getest op duurzaamheid. Ook hebben we gekeken naar de bedrijven die ze leveren, zij zijn uitgekozen op hun beleid aangaande het milieu. Wat doen ze, hoe doen ze het, waar doen ze het en door wie laten ze het doen.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Lees ook meer over onze:

Meubel spuiterij

Meubel stoffeerderij

Ontwerp studio