Leidsterstoel

Een goede leidsterstoel moet aan verschillende voorwaarden voldoen, de stoel moet niet alleen ergonomisch zijn maar ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de leidsterstoel in hoogte verstelbaar is zodat de leid(st)er op ooghoogte van de kinderen kan zitten. Bent u opzoek naar een ergonomische leidsterstoel die in hoogte verstelbaar is? Wij bieden diverse leidsterstoelen en -krukken aan van verschillende materialen. Al onze leid(st)erstoelen zijn geschikt voor onder andere de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

Castilo leidsterstoel

Onze leidsterstoelen voor de kinderopvang zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en onverwoestbaarheid voorop. Alle leidsterstoelen van Castilo zijn standaard in hoogte verstelbaar.

Naast de (blank) houten leidsterstoelen biedt Castilo ook kunststof, lederen of stoffen leidsterstoelen aan. De stoelen zijn standaard voorzien van zachte wielen zodat de stoel gemakkelijk door de ruimte rolt. En doordat de stoelen in hoogte verstelbaar zijn, zit u altijd op ooghoogte van de kinderen. 

Castilo leidsterkruk

Naast leidsterstoelen biedt Castilo ook leidsterkrukken aan, ook bekend als tabouret. De leidsterkrukken zijn met grootste zorg voor ergonomie en comfort ontworpen en samengesteld. 

Alle leidsterkrukken van Castilo zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van zachte wielen. De zithoogte van de verschillende leidsterkrukken kan hierdoor worden ingesteld tussen de 42 en 90 cm (afhankelijk van het type kruk).

De luxere uitvoeringen van de leidsterkrukken zijn voorzien van een stevig aluminium onderstel en de wielen zijn interval geremd.

Sanus leidsterstoel

De gezondheidsstoel van Sanus staat bekend als de ultieme leidsterstoel. De stoel beidt in elke zitpositie optimaal comfort en ondersteuning.

Over elk aspect is nagedacht bij deze leidsterstoel. Zo is de stoel voorzien van kleinere wielen, die gemakkelijk onder elke (lage) tagfel past. En biedt de rugleuning ook steun als de stoel achterstevoren gebruikt wordt.

De leidsterstoel van Sanus is leverbaar in diverse zithoogtes, variërend tussen de 36 en 54 centimeter. De stoel wordt standaard geleverd in de kleur zwart, maar kan tegen een meerprijs van €60,- geleverd worden in meer dan 20 verschillende kleuren.

Leidsterzadelkruk

Volgens vele leidsters is de zadelkruk de beste leidsterstoel die er is. Ten eerste ga je gemakkelijk goed zitten en daarnaast ben je als leidster veel beweeglijker op een.

Het grote voordeel van een leidsterzadelkruk is dat je door de specifieke vorm anders zit dan op een reguliere leidsterstoel. Hierdoor worden je knieën en bekken meer ontlast waardoor je overbelasting voorkomt.

Net als de reguliere leidsterstoelen van Castilo, zijn ook zadelkrukken in hoogte verstelbaar en voorzien van zachte wielen.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, leidsterstoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over commodes voor uw kinderopvang?

Wilt u commodes kopen voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen je graag.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van de kinderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie van de mogelijkheden voor uw kinderopvang en welke producten, waaronder de commodes, Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn binnen uw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de commodes voor uw kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van diverse commodes. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen