Knutselkast

Als kinderdagverblijf, basisschool of gastouder is het belangrijk om de knutselspullen veilig op te bergen. De knutselkasten van Castilo zijn voorzien van verschillende opbergmogelijkheden en de legplanken zijn in hoogte verstelbaar. 

Knutselkasten

Onze knutselkasten zijn gemaakt van slijt- en krasvast berken multiplex en voorzien van in hoogte verstelbare legplanken. De lades en legplanken zijn inbegrepen bij de kast.

De knutselkasten zijn leverbaar in diverse kleuren en kunnen indien gewenst voorzien worden van 4 zwenkwielen, waarvan 2 met dubbele rem. Deze eigenschappen maakt de knutselkast ideaal voor de kinderopvang, scholen of gastouders.

Vouwkast knutselen klein

Vouw knutselkast

Naast de standaard knutselkasten leveren wij ook vouw knutselkasten. Deze kasten kun je eenvoudig openvouwen en beschikken over veel opbergruimte. De vouwkasten zijn standaard voorzien van 6 zwenkwielen, waarvan 4 met dubbele rem.

Aanvullend kunnen de vouw knutselkasten voorzien worden van een krijtbord aan de voorzijde, zo kunnen de kinderen zelf de kast versieren. Of kan de kast gebruikt worden om taal- of rekenoefeningen op te maken.

Vouwkast knutselen groot

Knutselkast accessoires

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de knutselkasten levert Castilo ook accessoires voor de kasten. Zo kunnen de kasten worden voorzien van extra legplanken of kan er aanvullend een draai- of schuifdeur gemonteerd worden.

Daarnaast kunnen de knutselkasten worden uitgebreid met diverse formaten lades tussen de 7,5 cm en 30 cm hoog. Hiermee zorg je ervoor dat de knutselkast nog overzichtelijker en veiliger wordt.

Bekijk alle speelwerk-verdiepingen en combitoestellen voor alle leeftijden tot en met 6 jaar.

Alles voor uw kinderdagverblijf, zoals verhoogde boxen, kasten, commodes, grondboxen en stoelen en banken.

Bekijk al onze rijdende producten voor uw kinderdagverblijf met onder andere onze bolderwagens.

Keuze voor de juiste inrichting

Het ontwikkelen van een goede inrichting voor uw kinderdagverblijf is niet makkelijk. Elke omgeving heeft namelijk zijn eigen uitdagingen. Hierbij spelen de grootte van de ruimte, lichtinval en kleuren een belangrijke rol. Het zijn allemaal zaken waar rekening mee gehouden moet worden tijdens de inrichting van het kinderdagverblijf. Een te grote open ruimte zorgt er bijvoorbeeld voor dat kinderen zich moeilijker kunnen concentreren. Een goede samenwerking tijdens de inrichting van uw kinderdagverblijf vinden wij hierbij zeer belangrijk, zodat wij kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Waarom een goede inrichting voor uw kinderdagverblijf?

Het doel van uw kinderdagverblijf is het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving, waarin ouders en kinderen zich prettig voelen. Hierbij staat het ontwikkelen, bevorderen van zelfredzaamheid en het ontplooien van de persoonlijkheid van het individuele kind centraal. Een goede inrichting van uw kinderdagverblijf helpt deze bovenstaande doelen te behalen. Te weinig uitdaging en inspiratie voor een kind kan er voor zorgen dat het zich gaat vervelen, terwijl bij teveel prikkels een kind het overzicht verliest. Een goede inrichting van uw kinderdagverblijf zorgt voor de meest optimale ontwikkeling van het kind.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van het kinderdagverblijf wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie van de mogelijkheden voor de inrichting van uw kinderdagverblijf en welke producten Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn binnen uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de inrichting van uw kinderdagverblijf te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al diverse mooie projecten uitgevoerd voor een volledig nieuwe inrichting van het kinderdagverblijf. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de inrichting van uw kinderdagverblijf speciaal voor u ontworpen op basis van uw wensen. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De inrichting voor uw kinderdagverblijf wordt van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Alle producten worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijgt u op de inrichting van uw kinderdagverblijf vijf jaar garantie en levenslange service wanneer u klant bent bij ons.

Daarnaast staat bij Castilo de ontwikkeling van medewerkers centraal. Stagiaires, mensen met een leerachterstand of een vluchtelingenstatus krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie met als belangrijkste uitgangspunt de sociale vaardigheden en loopbaanontwikkeling.

Contact over een nieuwe inrichting voor uw kinderdagverblijf?

Wilt u uw kinderdagverblijf opnieuw inrichten en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag