Kinderstoel

Een robuuste en ergonomische kinderstoel voor de kinderopvang is het startpunt voor het veilig en comfortabel zitten voor de kinderen. Daarnaast moet een kinderstoel eenvoudig te reinigen zijn en makkelijk te verplaatsen. Wilt u een kinderstoel voor de kinderopvang die robuust en tegelijkertijd ergonomisch is? Wij bieden (houten) kinderstoeltjes aan met diverse zithoogtes, zowel met als zonder armleuning.  Al onze kinderstoelen zijn geschikt voor onder andere de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

Kinderstoel van hout

Onze houten kinderstoelen zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid, robuustheid en comfort voorop. De kinderstoelen worden standaard gefabriceerd van 18 mm berken multiplex.

De kinderstoelen voor de kinderopvang zijn leverbaar in diverse zithoogtes. Zo is onze standaard kinderstoel leverbaar in zithoogtes variërend tussen de 26 – 38 cm. En onze uitvouwbare kinderstoel zonder armleuning is verkrijgbaar in de zithoogtes 26cm en 31 cm.

Kinderstoel met armleuning

Waar oudere kinderen vaak al zonder kunnen, is het voor de allerkleinste ook fijn om een kinderstoel met armleuning te hebben. De armleuning op de kinderstoel zorgt ervoor dat de kinderen niet zijwaarts uit de stoel kunnen vallen.

De kinderstoelen met armleuning zijn tevens ook te verkrijgen met kruissteun / t-stuk. Dit voorkomt dat de kinderen uit de stoel glijden. De kinderstoelen voor de kinderopvang zijn verkrijgbaar in de zithoogte 26 of 31 cm.

Hoge kinderstoelen

Voor de allerkleinste op de kinderopvang bieden wij ook hoge kinderstoelen aan met verstelbare (vijfpunts)gordels. Alle hoge kinderstoelen uit ons assortiment zijn tevens in hoogste verstelbaar en uitgerust met een afneembaar eetblad.

Onze hoge kinderstoelen zijn afwisselend geschikt van kinderen van 4 maanden tot 5 jaar oud. De Bloom kinderstoel is zelfs geschikt voor kinderen tot 8 jaar, een echte meegroeistoel dus! 

seedling-groen-

Kinderbankjes

Naast handgemaakte kinderstoelen verkopen wij ook handgemaakte kinderbankjes. De kinderbankjes zijn ideaal om meerdere kinderen naast elkaar aan tafel te zetten. Dit stimuleert de sociale ontwikkelingen van de kindjes.

De houten kinderbankjes worden met de hand gemaakt van 18 mm dik berken multiplex met een toplaag van HPL. Dit zorgt voor een lange levensduur van de kinderbankjes. De bankjes zijn verkrijgbaar in zithoogtes variërend tussen de 26cm en 38 cm hoog. En de rugleuning is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kindersetjes: stoelen/bankjes en tafels

Om de inrichting van je kinderdagverblijf, kinderopvang of basisschool echt compleet te maken biedt Castilo ook kindersetjes aan. De setjes bestaan uit een combinatie van kinderstoelen, -bankjes en een tafel.

Bij de kindersetjes kun je kiezen uit een ronde of langwerpige tafel. Tevens wordt de hoogte van de tafel aangepast op de hoogte van de kinderstoel en kinderbank. Het tafelblad is standaard in wit afgewerkt, een andere kleur is ook mogelijk, en staat op vier berken tafelpoten.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van de kinderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijg je een goede impressie van de mogelijkheden voor jouw kinderopvang en welke producten, waaronder de kinderstoel, Castilo je te bieden heeft. Wil je ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat je goed kunt zien wat de mogelijkheden zijn binnen jouw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de kinderstoel voor jouw kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij je zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor je kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van diverse kinderstoelen. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van jouw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van jouw wensen. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van jouw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vind je onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, kinderstoelen, kinderbanken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over kinderstoelen voor de kinderopvang?

Wil je kinderstoelen kopen voor jouw kinderopvang en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen