Inrichting kinderdagverblijf

Als kinderdagverblijf wilt u natuurlijk dat de inrichting er tip top in orde uitziet. Een goede inrichting is het startpunt voor succes, zowel voor werknemers als voor kinderen en de ouders. In ons aanbod aan houten meubilair voor de kinderopvang vindt u onder andere commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor het inrichten van uw kinderdagverblijf.

Waarom een goede inrichting voor uw kinderdagverblijf?

Het doel van uw kinderdagverblijf is het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving, waarin ouders en kinderen zich prettig voelen. Hierbij staat het ontwikkelen, bevorderen van zelfredzaamheid en het ontplooien van de persoonlijkheid van het individuele kind centraal. Een goede inrichting van uw kinderdagverblijf helpt deze bovenstaande doelen te behalen. Te weinig uitdaging en inspiratie voor een kind kan er voor zorgen dat het zich gaat vervelen, terwijl bij teveel prikkels een kind het overzicht verliest. Een goede inrichting van uw kinderdagverblijf zorgt voor de meest optimale ontwikkeling van het kind.

Keuze voor de juiste inrichting

Het ontwikkelen van een goede inrichting voor uw kinderdagverblijf is niet makkelijk. Elke omgeving heeft namelijk zijn eigen uitdagingen. Hierbij spelen de grootte van de ruimte, lichtinval en kleuren een belangrijke rol. Het zijn allemaal zaken waar rekening mee gehouden moet worden tijdens de inrichting van het kinderdagverblijf. Een te grote open ruimte zorgt er bijvoorbeeld voor dat kinderen zich moeilijker kunnen concentreren. Een goede samenwerking tijdens de inrichting van uw kinderdagverblijf vinden wij hierbij zeer belangrijk, zodat wij kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van het kinderdagverblijf wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie van de mogelijkheden voor de inrichting van uw kinderdagverblijf en welke producten Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn binnen uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle speelwerk-verdiepingen en combitoestellen voor alle leeftijden tot en met 6 jaar.

Alles voor uw kinderdagverblijf, zoals verhoogde boxen, bedden, commodes, grondboxen en stoelen en banken.

Bekijk al onze rijdende producten voor uw kinderdagverblijf met onder andere onze bolderwagens.

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de inrichting van uw kinderdagverblijf te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al diverse mooie projecten uitgevoerd voor een volledig nieuwe inrichting van het kinderdagverblijf. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de inrichting van uw kinderdagverblijf speciaal voor u ontworpen op basis van uw wensen. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De inrichting voor uw kinderdagverblijf wordt van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Alle producten worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijgt u op de inrichting van uw kinderdagverblijf vijf jaar garantie en levenslange service wanneer u klant bent bij ons.

Daarnaast staat bij Castilo de ontwikkeling van medewerkers centraal. Stagiaires, mensen met een leerachterstand of een vluchtelingenstatus krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie met als belangrijkste uitgangspunt de sociale vaardigheden en loopbaanontwikkeling.

Contact over een nieuwe inrichting voor uw kinderdagverblijf?

Wilt u uw kinderdagverblijf opnieuw inrichten en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag