Inrichting gastouderopvang

Als gastouderopvang wilt u natuurlijk een veilige en gezonde inrichting creëren voor de kinderen die u opvangt. Een verantwoorde inrichting is niet alleen verplicht maar ook het startpunt voor succes, zowel voor de gastouders als voor kinderen en de ouders. In ons aanbod aan houten meubilair voor gastouderopvang vindt u onder andere bedden, speelhuizen, meubilair en commodes. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor het inrichten van uw gastouderopvang.

Verantwoorde inrichting voor uw gastouderopvang

Het doel van uw gastouderopvang is het creëren van een veilige en gezonde omgeving, waarin de kinderen zich op hun gemak voelen. Hierbij staat het ontwikkelen, het leren spelen en omgaan met andere kinderen centraal.

Een goede inrichting van uw gastouderopvang zorgt voor de meest optimale ontwikkeling van het kind. Te weinig uitdaging en inspiratie voor een kind kan er voor zorgen dat het zich gaat vervelen, terwijl bij teveel prikkels een kind het overzicht verliest. 

inrichting-gastouderopvang-poppenhuis

Keuze voor de juiste inrichting

Het ontwikkelen van een goede inrichting voor uw gastouderopvang is niet makkelijk. U wilt een leuke maar ook pedagogisch verantwoorde inrichting, die niet de stijl van uw huis aanpast. De handgemaakte houten meubels van Castilo zijn tijdloos en passen in elk interieur.

Een goede samenwerking tijdens de inrichting van uw gastouderopvang vinden wij hierbij zeer belangrijk, zodat wij kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van een gastouderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie van de mogelijkheden voor de inrichting van uw gastouderopvang en welke producten Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn als gastouder? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle speelwerk-verdiepingen en combitoestellen voor alle leeftijden tot en met 6 jaar.

Alles voor u als gastouder, zoals verhoogde boxen, bedden, commodes, grondboxen en stoelen en banken.

Bekijk hier al onze rijdende producten voor uw gastouderopvang met onder andere onze bolderwagens.

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de inrichting van uw gastouderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al diverse mooie projecten uitgevoerd zoals een volledig nieuwe inrichting van een (gastouder)opvang of kinderdagverblijf. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk inrichting gastouderopvang

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de inrichting van uw gastouderopvang speciaal voor u ontworpen op basis van uw wensen. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal.

Omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De inrichting voor uw gastouderverblijf wordt van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Alle producten worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijgt u op de inrichting van uw gastouderopvang vijf jaar garantie en levenslange service wanneer u klant bent bij ons.

Daarnaast staat bij Castilo de ontwikkeling van medewerkers centraal. Stagiaires, mensen met een leerachterstand of een vluchtelingenstatus krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie met als belangrijkste uitgangspunt de sociale vaardigheden en loopbaanontwikkeling.

Contact over een nieuwe inrichting voor u als gastouder?

Wilt u uw gastouderopvang opnieuw inrichten en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag