Huishoek

Als kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of basisschool staat het ontwikkelen, bevorderen van zelfredzaamheid en het ontplooien van de persoonlijkheid van het individuele kind centraal. Een huishoek is hiervoor een zeer geschikte mogelijkheid, waarin diverse thuissituaties centraal staan.

Wat is een huishoek?

Huishoeken zijn uitermate geschikt voor de ontwikkeling van kinderen. In de huishoek spelen de kinderen rondom een bepaald thema. Voorbeelden van thema’s zijn bouwen en eten en drinken. De huishoek zorgt er voor dat de kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. Een goede inrichting van de huishoek helpt deze bovenstaande doelen te behalen. Te weinig uitdaging en inspiratie voor een kind kan er voor zorgen dat het zich gaat vervelen, terwijl bij teveel prikkels een kind het overzicht verliest. Een goede inrichting van de huishoek zorgt voor de meest optimale ontwikkeling van het kind.

Hoe maakt u een huishoek?

Bij het maken van een huishoek is het belangrijk om eerst het hoofdthema te bepalen. Zodra het hoofdthema is bepaald kunt u de huishoek vullen met de juiste meubels en andere producten. Als u, voor uw huishoek, bijvoorbeeld kiest voor het thema eten en drinken kunt u denken aan een fornuis, koelkast, wasmachine en eetkamertafel. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de wand versieren door middel van tekeningen en posters.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard huishoeken biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de inrichting van uw huishoek speciaal voor u ontworpen op basis van uw wensen. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De huishoek wordt van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang, peuterspeelzalen en basisscholen vindt u onder andere commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en huishoeken. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Meer weten over huishoeken?

Wilt u uw huishoek opnieuw inrichten en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen