Grondbox

De grondboxen van Castilo zijn speciaal ontwikkeld voor de wat oudere baby’s, te groot voor de gewone box maar nog te klein om alleen op de grond te laten. In een grondbox kunnen zij zich in vrijheid naar eigen behoefte en interesse bewegen en spelen.

Daarnaast creëert een grondbox rust in de groep. De baby’s worden niet meer in de weg gezeten door de oudere kinderen en andersom geldt hetzelfde. De plekken voor de oudere kinderen komen zo beter tot hun recht. 

Demontabele grondbox

De demontabele grondbox is ideaal in gebruik voor ruimte die voor meerdere doeleinde wordt gebruikt. Deze box is namelijk gemakkelijk te (de)monteren. De grondbox is naar eigen voorkeur en kleur samen te stellen. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste grondbox voor jouw kinderopvang, gastouderschap of basisschool.

Niet alleen bij de demontabele grondbox, maar bij alle grondboxen houden wij in het ontwerp rekening met de veiligheid. Hiermee proberen wij o.a. beknelling van hoofd en vingers te voorkomen

Wave grondbox

Naast losse grondboxen levert Castilo ook grondboxen in combinatie met loopwanden, de wavebox.

Met de loopwanden kunnen kinderen zelf leren lopen door zichzelf op te trekken aan de massief beuken stang. Aan deze stang kunnen zij zichzelf vrijuit voortbewegen waardoor zij zelf het vermogen krijgen te kunnen lopen. Maar door de combinatie met een grondbox blijven de kinderen veilig binnen een bepaalde ruimte.

Budget grondbox

Als meubelmaker leveren wij graag maatwerk. Daarbij houden we ook graag rekening met budget. Speciaal voor organisaties met een kleiner budget hebben wij de Budget grondbox lijn opgesteld.

Kwalitatieve grondboxen voor een betaalbare prijzen. De boxen hebben een speelse en gezellige uitstraling. De deurtjes hebben een lage drempel en een hoge vergrendeling en is daardoor voor een volwassenen goed te bedienen.

Spiens grondbox

De Spiens grondbox van Castilo heeft een rustiek uiterlijk en kunnen worden geüpgraded met vloermatten. De grondboxen zijn ontwikkeld om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

De kinderen kunnen naar eigen vrijheid bewegen, zelfstandig veranderen van positie, bijvoorbeeld vanuit liggen op de grond naar omrollen, tijgeren en vervolgens kruipen. Dit heeft positieve invloed op het zelfvertrouwen en zelfbeeld, het kind leert al jong zijn eigen mogelijkheden kennen en beleeft hier ook plezier aan.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van de kinderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijgt u goede impressie van de mogelijkheden voor uw kinderopvang en welke producten, waaronder de commodes, Castilo u te bieden heeft. Wilt u ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat u goed kunt zien wat uw mogelijkheden zijn binnen uw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de commodes voor uw kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van diverse commodes. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over commodes voor uw kinderopvang?

Wilt u commodes kopen voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen