Grondbox kinderopvang

Een goede grondbox voor de kinderopvang is het startpunt voor het veilig en zelfstandig laten spelen van kinderen. Tevens moet het voor de werknemers makkelijk zijn om de kinderen in de grondbox te leggen. Wilt u een grondbox voor de kinderopvang die veilig en tegelijkertijd comfortabel is? In ons aanbod grondboxen voor de kinderopvang vindt u onder andere de Wave, de Spiens, demontabele grondboxen, flexibele grondboxen, loopwanden en budget grondboxen. Al onze grondboxen zijn geschikt voor de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

Aanbod aan verschillende grondboxen

Onze grondboxen voor de kinderopvang zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort voorop. De grondboxen voor de kinderopvang zijn speciaal ontwikkeld voor de oudere baby’s. Die te groot zijn voor de gewone box maar nog te klein om alleen op de grond te laten. Ze kunnen zich in vrijheid naar eigen behoefte en interesse bewegen en bezig zijn.

Alle grondboxen, voor zowel de kinderen als medewerkers, zijn ontwikkeld om het spelen veilig en comfortabel te maken.

Het aanbod van onze grondboxen voor de kinderopvang bestaat uit de Wave, de Spiens, demontabele grondboxen, flexibele grondboxen, loopwanden en budget grondboxen

De opstellingen zijn slechts voorbeelden. De grondbox is zelf samen te stellen door uit de verschillende panelen te kiezen.

Veiligheid van de grondboxen

Alle grondboxen worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijgt u op de grondboxen vijf jaar garantie en levenslange service wanneer u klant bent bij ons.

De grondboxen voor de kinderopvang hebben een speelse en gezellige uitstraling. Er is uiteraard rekening gehouden met de veiligheid van de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan beknelling van hoofd en vingers. De panelen zijn te verkrijgen in verschillende breedtes.

Daarnaast hebben de deurtjes een lage drempel en een hoge vergrendeling. Hierdoor is het voor een volwassene goed te bedienen.

Accessoires voor de grondboxen

Voor de grondboxen in de kinderopvang zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Castilo heeft diverse panelen in verschillende hoogtes. De panelen zijn opgebouwd uit 15 mm berken multiplex met aan beide kanten wit HPL.

Daarnaast is er optioneel een passende mat van 4cm dik mee te leveren. Deze is eenvoudig te reinigen door middel van een vochtige doek. En verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de grondboxen voor de kinderopvang biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bedden, commodes, kasten, tafels, stoelen, grondboxen en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over bedden voor uw kinderopvang?

Wilt u bedden kopen voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Neem contact op

Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen