Bolderkar gastouder

Een goede bolderkar voor jou als gastouder is het startpunt voor het veilig en comfortabel vervoeren van de kinderen. Tevens moet het voor de werknemers makkelijk te besturen zijn en voor de kinderen vooral erg leuk. Wil je een bolderkar als gastouder die veilig en tegelijkertijd comfortabel is? In ons aanbod aan houten bolderkarren voor gastouders vindt u onder andere de Limo Comfort, Mini Comfort en de Limo Classic. Al onze bolderkarren zijn geschikt voor onder andere de kinderopvang, kinderdagverblijf en basisscholen.

Classic bolderkar voor gastouders

Onze bolderkarren voor gastouders zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort voorop. De bolderkarren zijn geschikt van 4 tot 6 kinderen en uitbreidbaar met babyzitjes aan de bolderwagen. De babyzitjes passen zowel in als aan de bolderkar.

De classic bolderkarren voor gastouders zijn standaard uitgevoerd met een voetrem, volle kunststof banden (dus nooit meer lekke of leeg lopende banden) en een vaste duwstang. De bolderkarren zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Comfort bolderkar voor gastouders

De houten bolderkarren voor gastouders zijn licht bestuurbaar, dit komt mede door de zwenkwielen aan de voorkant. Tevens vind je aan de voorkant een opstapje, hierdoor kunnen de kinderen zelf in en uit de bolderkar stappen.

De comfort bolderkarren voor gastouders zijn standaard uitgevoerd met een voetrem, volle kunststof banden (dus nooit meer lekke of leeg lopende banden), verstelbare duwstand (3 standen) en tot slot zijn de bolderkarren volledig inklapbaar zodat je extra ruimte kunt besparen wanneer deze niet wordt gebruikt.

Ergonomie van de bolderkar

Om de veiligheid en gezondheid van alle gastouders te vergroten zijn alle bolderkarren voorzien van een verstelbare duwstang in drie verschillende hoogtes: 89 centimeter, 95 centimeter en 100 centimeter. Hierdoor heb je tijdens het duwen het beste ergonomische comfort.

Daarnaast beschikken alle bolderkarren over een deurtje aan de voorkant. Hierdoor kunnen de kinderen zelf in- en uitstappen. Het is voor jou als gastouder niet meer noodzakelijk om kinderen onnodig uit de bolderkar te tillen.

Accessoires voor de bolderkar

Voor de bolderkarren voor gastouders zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Voor de allerkleinsten kan je bijvoorbeeld kiezen voor babyzitje solo en babyzitje duo of de babyschaal. Deze accessoires zijn ideaal om de allerkleinsten in te vervoeren, zonder dat ze los zitten of er uit kunnen klimmen.

Daarnaast biedt de middenstang extra steun onder het rijden aan de kinderen en zijn er gordeltjes te verkrijgen, zodat ze rustig kunnen blijven zitten. Dit alles is ontwikkeld om het comfort van de kinderen tijdens het rijden te verbeteren. Tot slot beschikken wij ook over een parasol, zo kan je bij een zomerse dag de kinderen beschermen tegen de zon. Daarnaast kan je met de huif bij minder goed weer de kinderen beschermen tegen wind en regen.

Veiligheid van de gastouder bolderkar

Alle bolderkarren worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijg je op de bolderkarren vijf jaar garantie en levenslange service wanneer je klant bent bij ons.

Zo is het deurtje aan de voorkant van de bolderkar voorzien van een schuifslot. Doordat het deurtje aan de voorzijde zit en niet aan de achterzijde is het voor de kinderen niet mogelijk om hun hoofd te stoten tijdens het uitstappen aan de duwstang. Daarnaast beschikt de bolderkar standaard over een voetrem. Hierdoor blijft de bolderkar stil staan tijdens in- en uitstappen van de kinderen.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van de kinderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijg je een goede impressie van de mogelijkheden voor uw kinderopvang en welke producten, waaronder de bolderkarren, Castilo je te bieden heeft. Wil je ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat je goed kunt zien wat jouw mogelijkheden zijn binnen uw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de bolderkarren voor gastouders te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al diverse mooie projecten uitgevoerd om gastouders te voorzien van bolderkarren. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor gastouders

In ons aanbod aan uniek meubilair voor gastouders vindt u onder andere bolderkarren, commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over bolderkarren voor gastouders?

Wilt u bolderkarren kopen voor gastouders en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Neem contact op

Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen