Bedden kinderopvang

Goede bedden voor de kinderopvang is het startpunt voor het veilig en zonder zorgen laten slapen van de kinderen. Tevens moet het voor de werknemers makkelijk zijn om de kinderen op bed te leggen. Wilt u bedden voor de kinderopvang die veilig en tegelijkertijd comfortabel zijn? In ons aanbod aan bedden voor de kinderopvang vindt u onder andere de duoslaper, hoogslaper, rustbedjes en babywiegjes. Al onze bedden zijn geschikt voor de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

De Duoslaper en de Hoogslaper

Onze bedden voor de kinderopvang zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort voorop. De bedden zijn geschikt voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar en uitbreidbaar met een trap aan het bed. De trap zorgt er voor dat kinderen zelfstandig op het bovenste bed kunnen komen.

Het aanbod van houten bedden voor de kinderopvang bestaat uit duoslapers, hoogslapers, evacuatiebedjes, rustbedjes en babywiegjes.

Veiligheid van de bedden

De houten bedden voor de kinderopvang zijn ontworpen volgens de nieuwste eisen. Elk bed is bijvoorbeeld uitgerust met een tweepuntssluiting die met één ergonomische handeling te bedienen is. Tevens is de bedbodem standaard uitgevoerd met ventilatiegaten.

Alle Castilo bedden voor de kinderopvang zijn voorzien van een hygiënisch dicht dak. De bedden zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: met draaideur of met kanteldeur. De keuze is volledig afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Accessoires voor de bedden

Voor de bedden in de kinderopvang zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Castilo heeft diverse matrassen voor de verschillende bedden. In de matrassen wordt Comtex HR-koudschuim gebruikt in plaats van normaal schuim. Het geeft meer comfort en is brandvertragender dan normaal schuim.

Daarnaast biedt de trap extra mogelijkheden voor het zelfstandig instappen door de kinderen. Alle accessoires, voor zowel de kinderen als medewerkers, zijn ontwikkeld om het slapen veilig en comfortabel te maken.

  • 180,00

Maatwerk mogelijkheden

Naast de bedden voor de kinderopvang biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van uw kinderopvang speciaal ontworpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van uw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de bedden voor uw kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij u zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor u kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al diverse mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van bedden. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vindt u onder andere bedden, commodes, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over bedden voor uw kinderopvang?

Wilt u bedden kopen voor uw kinderopvang en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Neem contact op

Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen u graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij u onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen