Aankleedtafel kinderopvang

Een kindvriendelijke en ergonomische aankleedtafel voor de kinderopvang is het startpunt voor het veilig en comfortabel verschonen van de kinderen. Daarnaast moet een aankleedmeubel beschikken over voldoende opslagruimte voor onder andere luiers. Wilt u een aankleedtafel voor de kinderopvang die veilig en tegelijkertijd ergonomisch is? Wij bieden houten aankleedtafel aan in diverse afmetingen, zowel verrijdbaar als statisch. Al onze aankleedmeubels zijn geschikt voor onder andere de kinderopvang, gastouders en basisscholen.

Castilo aankleedtafel

Onze aankleedtafels voor de kinderopvang zijn met veel zorg ontworpen, samengesteld en getest. Hierbij staat kind- en gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort voorop. De aankleedtafels zijn standaard uitgevoerd met een 18 mm berken multiplex met een toplaag van wit HPL

Door het gebruik van berken multiplex in combinatie met de toplaag van HPL, is de aankleedtafel kras- en slijtvast. Hierdoor heeft het aankleedmeubel een langere levensduur.

Bij alle Castilo aankleedtafels voor de kinderopvang kan de werkhoogte worden aangepast van 85 tot 105 centimeter. Tevens zijn alle aankleedtafels standaard uitgerust met een uittrekbare ingebouwde trap. 

Ergonomie van de aankleedtafel

Om de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers te vergroten zijn alle aankleedtafels in de kinderopvang voorzien van een in hoogte verstelbaar werkblad. De hoogte kan door de medewerker zelf bepaald worden, variërend tussen de 85 cm tot 105 cm.  

Daarnaast beschikken alle aankleedtafels over een uittrekbare trap achter een van de deuren. Zo kunnen de kindjes zelf de trap oplopen naar het aankleedkussen op het aankleedmeubel.

Verrijdbare aankleedtafel kinderopvang

Wanneer u geen standaard plaats heeft voor een commode biedt onze verrijdbare aankleedtafels de uitkomst. De verrijdbare aankleedtafels zijn van dezelfde gemakken voorzien als van de normale aankleedtafels, maar heeft als extra luxe dat deze makkelijk te verplaatsen zijn.

De verrijdbare aankleedtafel voor de kinderopvang beschikt over 4 zwenkwielen met dubbele rem welke standaard gemonteerd zijn. Zo is het aankleedmeubel eenvoudig te verplaatsen, maar kan de aankleedtafel wel stevig op zijn plaatstaan in de kinderopvang dankzij de dubbele rem.

Accessoires voor de aankleedtafel

De aankleedtafels voor de kinderopvang zijn uit te breiden met diverse accessoires. Zo zijn de aankleedtafels uit te breiden met een luierdispenser (basic of deluxe) of creëer opslagruimte boven het aankleedmeubel dankzij een mandjeskast.

Daarnaast heeft Castilo ook een kinderwastafel beschikbaar voor naast de aankleedtafel. Met behulp van de wastafel kunnen de kinderen zelfstandig hun handen wassen na bijvoorbeeld een toiletbezoek.

Veiligheid aankleedtafel

Alle aankleedtafels worden gemaakt in onze eigen fabriek en zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij staat veiligheid van de producten voorop. Naast dat onze producten veilig zijn speelt duurzaamheid en eigenheid bij Castilo een belangrijke rol. Zo krijg je op de aankleedtafel vijf jaar garantie en levenslange service wanneer je klant bent bij ons.

Onze aankleedmeubels worden standaard uitgevoerd uit 18 mm berken multiplex met een toplaag van wit HPL. In de aankleedtafel zit een uittrekbare trap ingebouwd zodat de kinderen zelf naar boven kunnen lopen om ergonomisch te kunnen werken.

Inspiratie met Studio Castilo

Castilo beschikt over een eigen studio. Elke nieuwe inrichting van de kinderopvang wordt ontwikkeld in Studio Castilo. Hierdoor krijg je een goede impressie van de mogelijkheden voor jouw kinderopvang en welke producten, waaronder de aankleedtafels, Castilo je te bieden heeft. Wil je ook een sfeerimpressie ontvangen voor een nieuwe inrichting, zodat je goed kunt zien wat de mogelijkheden zijn binnen jouw kinderopvang? Neem dan contact met ons op!

Pinterest

Hoe fijn is het om vooraf de aankleedtafels voor de kinderopvang te kunnen zien en/of inspiratie op te doen? In dit Pinterest bord laten wij je zien wat mogelijk is en hoe wij dit voor je kunnen doen. Kijk snel op Pinterest en wordt geïnspireerd!

Klanten en projecten

Inmiddels hebben wij al verschillende mooie projecten uitgevoerd om de kinderopvang te voorzien van diverse aankleedtafels. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard opties biedt Castilo ook maatwerk mogelijkheden. Zo wordt de totale inrichting van de kinderopvang speciaal ontworpen op basis van jouw wensen. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen en kleuren die passen bij de stijl van jouw kinderopvang. Echt maatwerk dus, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. Tijdens dit proces staan kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten centraal en omdat alle producten in onze eigen fabriek gemaakt worden, is kwaliteit gegarandeerd. De toestellen worden van A tot Z door ons verzorgd en daar zijn wij als team erg trots op.

Over Castilo

Uniek vormgegeven meubilair voor de kinderopvang

In ons aanbod aan uniek meubilair voor kinderopvang vind je onder andere bolderkarren, aankleedtafels, kasten, tafels, stoelen, banken en speelhuizen. Castilo heeft in de loop der jaren een duidelijke herkenbaarheid ontwikkeld in haar vormgeving. Speelobjecten en meubilair voor de kinderopvang kenmerken zich door speelsheid, exclusiviteit, een kleurrijke uitstraling en een vaak ronde vormgeving.

Een inrichting op maat

Wij hanteren graag het motto: ‘niets is onmogelijk’. Uit een combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke vakkennis en moderne technieken werd een nieuwe visie op kinderobjecten ontwikkeld waarbij kleuren, vormgeving en veiligheidsaspecten leading zijn. Maar ook het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Zowel bij onze houten speelobjecten als bij ons houten meubilair voor kinderen draait het om veiligheid, vakmanschap en wordt gewerkt aan ontwerpen die eruit springen op basis van originaliteit aantrekkelijkheid en afwerking.

Meer weten over aankleedtafels voor de kinderopvang?

Wil je aankleedtafels kopen voor de kinderopvang en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact ons op via info@castilo.nl of 0226-353001. Wij helpen je graag.

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig winacties waarbij je onze producten kunt winnen. Bekijk onze website of volg ons op Pinterest, Facebook of Instagram.

Facebook

Volg ons op Facebook voor nieuws, trends en aanbiedingen.

Pinterest

Bekijk onze pinterest pagina en pin onze producten op jou pinbord.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de allerlaatste ontwikkelingen