Categorieën

Lumi 75 zonder dak

Lumi 75 zonder dak

prijs inclusief btw, bezorgen en monteren

Meer details

€ 2.645,00

Product opties
Uitvoering speelhuis
Deur onderaan de trap
Valdempende mat
Glijbaan kleur
Trap kleur
Kleur staanders
Winkel kleur
Kleur paneel voorkant
Kleur achterpaneel

-PRIJZEN INCL. BTW-

 

Speelhuis Lumi - Uit te voeren in:

Lumi 75 Lijnopstelling zonder dak

Lumi 75 zonder dak

Lumi 75 Lijnopstelling met dak

Lumi 75 met dak

Transparant toestel met of zonder dakje. Zal elke omgeving opvrolijken en de kinderen tot spelen uitnodigen. Maximale pret op minimale plek.

Het speelhuis is in een linker of rechter uitvoering te krijgen, om meer rust op een bepaald moment in de groep te krijgen is het mogelijk om de trap onder af te sluiten, dit kan ook handig zijn op een verticale groep om de kleintjes beneden te houden.

Wanneer het speelhuis een vloerhoogte heeft hoger dan 60 cm is het verplicht om aan het einde van de glijbaan een mat te leggen, deze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De matten passen voor een deel onder de glijbaan zodat ze tijdens het spelen beter blijven liggen.

De Castilo speelhuizen worden gemaakt van Berkenmultiplex en afgelakt met verven en lakken op waterbasis, de trappen zijn voorzien van een degelijke leuning die optimaal houvast bieden bij het belopen van de trap zowel naar boven als naar beneden. De traptreden en de vloeren zijn uitgevoerd in Berkenmultiplex met een antisliplaag erop zodat onbedoelde glijpartijen tot een minimum beperkt blijven.

Naast het vaste programma biedt Castilo de mogelijkheid om speciaal op maat kinderspeelhuizen te ontwerpen en te maken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
E-mail: